RÓLUNK

A 2011. februárjában megalakult ÚSOVSKO Hungary Kft., az ÚSOVSKO a.s. leányvállalata, azóta követi a modern táplálkozási trendeket, és keresi az egészséges nassolási lehetőségeket.
Az anyacég 1995-ben alakult Csehoszágban. Elsősorban müzli, cereál gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Az ÚSOVSKO a.s. volt az első, aki ezen tevékenységgel kezdett foglalkozni Csehországban, jelenleg pedig a terület legnagyobb cégei közé tartozik saját gyártással, növény-gyümölcs termesztési és export tevékenységgel.
Az ÚSOVSKO Hungary Kft elsősorban a saját gyárunkban készült Fit müzliszeletek, reggeliző müzli termékek , kukoricapelyhek forgalmazásával foglalkozik. Fit márkanevet viselő termékeinkel folyamatosan igyekszünk fogyasztóink ízvilágához és igényeihez igazítani, és a legmodernebb technológiát alkalmazva előállítani azokat. Kínálatunkban megtalálhatóak gluténmentes és bio minőségű, valamint magas gyümölcstartalmú (akár 40%) szeletek is. A felnőttek igényei mellett a gyerekekre is gondolva olyan egészséges terméket is kínálunk, melyek nem tartalmaznak hozzáadott színezékeket, ugyanakkor gyümölcsökben gazdag élelmirost-források. Az ízletes gyümölcsök, az értékes gabonák és a magas rosttartalom teszi termékeinket egészséges alternatívákká ha a reggeliről, a köztes étkezésről, vagy csak egy kis nassolásról van szó. Fit = egészséges és finom.
Másik legjelentősebb termékkörünk a MIG21 márkanévvel jelzett energiaszelet, protein szelet és energiaital.
Gluténmentes szortimentünk ben is nagy a választék. Celita márkanév alatt több fajta terméket kínálunk.
Cégünk termék kínálatában megtalálhatóak még a BERSI snack extrudált termékek és édesség jellegű termékek is, pl.: Fini gumicukorkák, Johhny BEE nyalóka és rágógumi.