RÓLUNK

Az ÚSOVSKO Hungary Kft. 2011.februárjában alakult. Cégünk elsősorban a saját gyárunkban készült FIT müzliszeletek, BERSI snackek és SIMPLY NUT mogyorós szeletek forgalmazásával foglalkozik.

Kizárólagos forgalmazója vagyunk a BIP Holland termékeknek, mely termékskála a Disney figurás - cukorral, rágógumival töltött - játékokat képviseli. Ezenkívül forgalamazzuk még a FINI gumicukorkákat, valamint megtalálhatók szortimentünkben olyan termékek, melyeket lisztérzékenyek is fogyaszthatnak. Ezek a CHEESE UPS és a DEJSI szójaszeletek.


Az ÚSOVSKO Hungary Kft., az ÚSOVSKO a.s. leányvállalata. Az anyacég 1995-ben alakult Csehoszágban. Elsősorban müzliszeletek gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Az ÚSOVSKO a.s. volt az első, aki ezen tevékenységgel kezdett foglalakozni Csehországban, jelenleg pedig a terület legnagyobb cégei közé tartozik saját gyártással, növénytermesztési és export tevékenységgel. Üzleti aktivitásunk van egész Európa területén.

Cégünk a FIT márkenevet viselő müzli szeletekkel piacvezető Csehországban és Szlovákiában, mely termékeket kizárólag saját gyárunkban Csehországban készítjük. Az említett két országban jelen vagyunk az összes hipermarket és kisbolti hálózatban is.
Saját márkás termékek gyártásában is jelentős sikereket értünk el. Saját márkás müzli szeletet gyártunk a cseh és szlovák TESCO, SPAR, CBA és COOP hálózatoknak.

Bármilyen kérdés esetén keressenek fel és szívesen segítünk.